Facebook LinkedIn

Praktijkinformatie

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Stuurt u mij dan bij voorkeur een mail naar info@orthobalans.nl. Op donderdagochtend (m.u.v. de schoolvakanties) tussen 9 en 10 uur ben ik telefonisch bereikbaar voor het inplannen van afspraken of het stellen van een korte vraag (telefoonnummer 0624129903). In verband met drukte hanteer ik tot 1 augustus 2019 een cliëntenstop voor nieuwe cliënten. Vanaf augustus 2019 kunt u weer contact opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen.

Tarieven, vergoeding en contact.

Tarieven en vergoeding

De tarieven voor een consult zijn 22 euro per kwartier. Het eerste consult duur gemiddeld 45 minuten tot 1,5 uur, vervolgconsulten 45 minuten tot 1 uur. Het traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies. Tussen het eerste en vervolgconsult zit meestal 1 maand. Afhankelijk van het aanvullende pakket van uw zorgverzekering worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed. Als u zeker wilt weten of mijn therapie voor vergoeding in aanmerking komt, adviseer ik u van te voren contact op te nemen met uw zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en RBCZ. Mijn AGB zorgverlenersnummer is 90-042414, mijn praktijkcode 90-51202.

Hieronder vindt u een overzicht van mijn tarieven, per 1 maart 2019:

– Orthomoleculair, natuurgeneeskundig en/of psycho-sociaal/ lichaamsgericht/ haptonomie consult: 22 euro per kwartier

– Telefonisch of emailconsult (uitgebreide vragen): 22 euro per kwartier

– Klaar leggen onderzoeksmateriaal zonder consult/ aanvragen bloedtesten: 5 euro

– Maken en klaar leggen herhaalrecept (nutriëntenadvies): 12,50 euro

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak telefonisch te doen. Indien u de afspraak niet of later worden afgezegd, zal de consultprijs in rekening worden gebracht.

Het verzoek is om per pin te betalen, en uw pinpas mee te nemen.

In 2019 wordt orthomoleculaire therapie niet meer vergoed uit het pakket alternatieve geneesijzen door CZ, OHRA en Nationale Nederlanden. 

Intakeformulier

Het zou fijn zijn als u het intakeformulier ingevuld mee neemt naar het eerste consult. Het intakeformulier kunt u hier downloaden.

Intakeformulier
Download PDF
Intakeformulier
Download Word

De behandeling is altijd in aanvulling op de reguliere behandeling, nooit in plaats daarvan.

Contact

Mijn praktijk bevindt zich in Hypericon, Centrum voor Integratieve Geneeswijzen, Berg en Dalseweg 83, 6522 BC te Nijmegen.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 0624129903.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagmiddag (om de week), donderdagmiddag en vrijdag.

Heeft u een klacht? Ik ben aangesloten bij een geschillencommissie die gebruikt maakt van een klachtenregeling. Meer informatie hierover kunt u vinden in de volgende link: klachtenregeling

gebouw groot

 

beeldmerk_vbag rbcz-logo-transp