Hormonale balans; van vitaal belang!

In 2016 en 2017 stonden in mijn lezingen en cursussen het thema ‘Burn-out’ centraal; in 2018 en 2019 richt ik me op het thema ‘hormonen’.

Op 9 april 2019 geef ik een lezing op het orthomoleculaire dietisten (NOD) congres met als thema ‘Hormonen, bron van vitaliteit’.

Tevens zal ik in 2019 verdiepingscursursussen voor therapeuten en artsen verzorgen over het thema hormonen. Meer informatie over deze cursussen kunt op vinden in de volgende link: verdiepingscursus hormonen. Hierin zal ik ingaan op hoe leefstijl, voeding, bewustzijn en zingeving invloed uitoefenen op onze hormonen en wat we kunnen doen om hormonale disbalansen te herstellen.  Er al diep worden in gegaan op de achterliggende oorzaken van diverse hormonale disbalansen en op de relatie tussen stress en hormonen en darmen en hormonen. De theorie zal steeds verbonden worden met de casuistiek uit de praktijk.

Vergelijkbare berichten